Boekenwinkel.nl is een online boekenwinkel zonder fysieke winkellocatie. We adviseren en informeren je over de mooiste boeken, houden nieuwe releases bij en stellen Top 10-lijsten samen met onze aanbevelingen.

Naast boeken kun je ook andere producten in ons assortiment vinden die je vaak ook bij boekhandels in de winkelstraat aantreft. Denk aan wenskaarten, kalenders & agenda’s, tijdschriften en cadeauartikelen.

De boeken en producten in het assortiment van Boekenwinkel.nl zijn afkomstig van externe partijen. Bestellen via Boekenwinkel.nl kost je exact dezelfde prijs* als wanneer je direct bij deze partij zou bestellen. Ook de leveringstijd, retourregeling en service is exact hetzelfde.

Vragen over een bestelling of retourverzoeken kun je indienen bij de leverancier waar het product of boek door wordt geleverd. Je hebt hier een bevestigingsmail van ontvangen bij je bestelling.

Boekenwinkel.nl is onderdeel van Newsfactory BV. Wil je met ons in contact komen? Bijvoorbeeld om een persbericht toe te sturen, een voorstel tot samenwerking of een ander verzoek aan ons te doen? Gebruik dan het contactformulier dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

*Loyaliteitsprogramma’s en kortingsregelingen voorbehouden.